registre
Email
Contrasenya
  • Vins

  • Escumosos

  • Destil·lats

  • Cigars

  • Accessoris

Celler del Pirineu
Carrer Dr. Nequi 5 AD500 Andorra la Vella Principat d'Andorra
T. +376 863066
Notícies27-11-2014
Sorprén els sentits, visita al Celler Casa Auvinyà
La visita a la bodega, es convertirà en una grata sensació, per tractar-se d’una bodega d’aels utor, amb una sala de fermentació amb dipòsits de ciment i unes petites sales de guarda i cata, que evoquen l’ancestral tradició agrícola i el respecte a la terra.
Passeig entre vinyes a més de 1.200 m d'alçada.
Primerament, us mostrarem les feixes de la Morera i la Noguera, on vam iniciar la recerca vitivinícola per elaborar els vins de Casa Auvinyà. Recorrerem les costes de Pinot noir, Pinot gris i Viognier, amb magnífiques vistes a les valls d'entrada a Andorra. I acabarem a la Solanella, la nostra costa de Syrah, amb pendents de fins al 60 %, on la visita a les vinyes és una gran sorpresa per a l'amant del vi.
La integració d'aquestes vinyes dins de terrenys d'evolució natural al llarg dels anys, no deixarà indiferents els visitants, i els faran gaudir d'una biodiversitat del medi que després podran percebre amb els nostres vins.
La visita a la bodega, també es convertirà en una grata sensació, per tractar-se d'una bodega d'autor, amb una sala de fermentació amb dipòsits de ciment i unes petites sales de guarda i cata, que evoquen l'ancestral tradició agrícola i el respecte a la terra.

Informació visites i tastos Celler Casa Auvinyà
Compartir:
Tots els drets reservats © 2013 Celler del Pirineu · Tabacs Estevet
CERCADOR
 
la meva cistella