registre
Email
Contrasenya
  • Vins

  • Escumosos

  • Destil·lats

  • Cigars

  • Accessoris

Celler del Pirineu
Carrer Dr. Nequi 5 AD500 Andorra la Vella Principat d'Andorra
T. +376 863066
Avís legal
Portal Web
L'usuari s'obliga a fer un ús correcte del Portal i dels seus continguts de conformitat amb la Llei i el present Avís Legal. L'usuari respondrà enfront de Celler del Pirineu, de qualsevol dany i perjudici que pugui causar com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.

Queda expressament prohibit l'ús del Portal amb finalitats lesives vers els béns o interessos de Celler del Pirineu o que de qualsevol altra forma sobrecarreguin, danyin o inutilitzin les xarxes, servidors i altres equips informàtics o productes i aplicacions informàtiques deCeller del Pirineu.

Amb caràcter enunciatiu i de cap manera limitatiu, l'usuari, d'acord amb la legislació vigent, haurà d'abstenir-se de reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició, comunicar públicament, transformar o modificar els continguts excepte en els casos autoritzats en la llei o expressament consentits per Celler del Pirineu.

Tot el contingut que pugui ser descarregat del Portal de Celler del Pirineu és per a ús personal i, no pot ser utilitzat per a altres fins, qualsevol que siguin, ni cedit a tercers.


Tots els drets reservats © 2013 Celler del Pirineu · Tabacs Estevet
CERCADOR
 
la meva cistella